Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5K-s ProArt monitor jön nemsokára az ASUS műhelyéből
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
ATM_automata #4779 üzenetére
"én csak annyit mondtam, hogy 4 gen kellett ahhoz, hogy a cserélhető háttérkép, mint extra megjelenjen"
Az iPhone-nak nincs olyan widgetes home screenje, mint az Androidnak, az Applications menünek (ami alapból van az iPhone-on) meg Android alatt sem nagyon lehet hátteret adni gyárilag.
"Azt viszont örömmel olvastam, hogy az amerikai bíróság jogosnak ítéli a jóhiszemű jailbriket, ergo nem garancia vesztés."
Tévedés, garancia vesztés, viszont, jogilag az Apple nem támadhatja a jailbreakelő tulajdonosokat. Viszont mivel az EULA-t megsérted, így a garanciát elveszted továbbra is, ha bebizonyosodik.
De mivel ez precedens értékű, így ez nem csak az Apple-re és a jailbreakre, hanem pl Android esetén a rootolásra is érvényes."Ha az igények és nem a Boss egója után mennének, akkor sokkal innovatívabb és user barátabb készülékek születhetnének"
Ez szemmel látható és tapasztalható az iPhone előtti készülékek esetén, ugyebár
azóta meg valamiért mindegyik jószág iPhone akar lenni, a Galaxy S is biztos inkább valami Nokia készülékre hasonlít (kinézetre és szoftveresen) és nem iPhone-ra.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Friss AI funkciók várhatók a korábbi Samsung Galaxy S modellekre
- Elektromos autók - motorok
- 5K-s ProArt monitor jön nemsokára az ASUS műhelyéből
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Lightyear - befektetési app
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...