Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Na most akkor kicsit konkretizáljunk:
Minden általam belinkelt cikk kaphatő nálunk, kiszámoltam, ha minden fenn említett dolgot itthon vettem volna meg, akkor 6300 Ft-ot kellett volna fizetnem mindenért. ÉS: mivel 3 különböző tokról van szó, ezért feltehetőleg 3 különböző helyre kellett volna elmennem értük (két helyre biztos).
Ehelyett a postás ingyen házhoz hozta a dolgokat 1900 Ft-ért.Szerintem ne csinálj nemzeti kérdést belőle, hiszen ha boltban veszem meg, akkor nem a nemzeti javakat gyarapítom, hanem egy jól menő, több bolttal rendelkező vállalkozó vagyonát. Vehet magának nagyobb BMW-t, házat, a fiának Audit a feleségének meg Mercedest.
A magyar adok - veszek oldalakon, pedig (ahogyan te is leírtad) az eladók 3-4szeres áron kínálják az általuk ebay-ről beszerzett árukat. Nem elég hogy sokkal többért adják, megvétel után még az oldla üzemeltetőinek is fizetnem kell a megvett termék után egy bizonyos százalékot.
Na most a fent leírtak tükrében gondolod úgy, hogy mindenképpen itthon kéne vásárolnom, ha valamit külföldről 70 %-al olcsóbban be tudnék szerezni?
Egyébként természetesen TV-t, hűtőt, telefont, takarót, autót, téligumit, étkészletet itthon vásárolok............
Aktív témák
- Battlefield 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Pár hónapos Apple iPhone XR eladó, független, 94%-kos gyári akksival!
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával