- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
gyuri2008 #1657 üzenetére
Egy orvost érdemes felkeresni, de azért én csinálnék még 2 éjszakás mérést. Ha azt nézzük minimális esély is van rá, hogy az óra helyesen mér, akkor érdemes ezzel foglalkozni.
Egyébként kollégámnak is ez volt. Pár egyeztetés, és talán pár orvosi vizsgálat után bent kellett aludnia, ahol megfigyelték alvás közben. Az eredmény végül igazolta, hogy vannak légzéskimaradásai.
Bár ő tudott is róla, hogy valami nem stimmel. Azért kezdte el figyelni. Fáradt volt alvás után is, és úgy érezte sokkal ingerültebb.
------------
Nekem végre sikerült rögzíteni az első éjszakát. Kb. 1 óra telt el, mire szinkronizálta a telefon, vagyis az app. De azt hiszem valahol olvastam, hogy 90 perc is lehet.
Egy push üzenet jött az apptól, hogy az első éjszakát megfigyelte.
Meglátjuk, hogy a következő sikerül -e ma éjjel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest