Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Gyári 4.1.2 alatt (TMH) ha hozzáadom a fiókokhoz a Samsung accountomat, elkezdi szinkronizálni a személyes adataimat. Hova, miért szinkronizál, hol lehet megnézni az adatokat, vagy törölni?
-
SZATA
senior tag
Van egy "örökölt" telefon (valószínűleg TMH) amin valamilyen CM van és vissza kellene állítani a gyári ROM-ra, mert a mostani nem tetszik. Tehát nem gari miatt kell, nem kell nullázni.
Az jó ha mycso leírása alapján csinálom, és ezt a ROM-ot használom hozzá? Az ICS-es leírásból az első két pont elhagyható?
Köszi -
SZATA
senior tag
válasz
lajbii #24416 üzenetére
Mitől van az, hogy ha meg akarom nézni hogy van-e OTA frissítés akkor pár másodperces gondolkodás után kiírja az állapotsorba, hogy képernyőzár visszaállítva, és kidob a kezdőlapra. (Samsung Dive) Most, hogy írás közben is próbáltam, most először azt is kiírta egyszer, hogy nincs frissítés.
-
SZATA
senior tag
Hali!
Vettem egy 1$-os OTG kábelt az ebay-en. Rossz lehet a kábel, ha néha olyat csinál, hogy bedugáskor elveszti a GSM jelet, lelép a netről? Azután a pendrive megy vele.
Mennyire bírja a meleget a teló? Szoktam figyelni az akku hőmérsékletét, de a tetején is melegszik, azt nem tudom mérni. Kint van az ablakban, süt a nap és megy a Waze, légkondi meg nincs. Hány fokos akkuhőnél kezdjek aggódni, kikapcsolni?
-
SZATA
senior tag
Találkozott már valaki olyannal hogy a SoD alaplap csere után nem szűnt meg. Novemberi T-s készülék, a helyszíni javítás kicserélte az alaplapot, az akkut, a hátlapot, az akkufedelet, és két nap után újra előjött a SoD.
WTF? Hívjam ki újra? -
SZATA
senior tag
Hi! Gondolom utáljátok már az ehhez hasonló hülye kérdéseket, de azért csak felteszem.
Gyorsan átfutottam a topikot. Ugye jól vettem ki, hogy még nem jött ki a 4.1.2 a magyar készülékekre, csak ez a spanyol. Ha jön, OTA, vagy KIES lesz?
Mitől van, hogy a telefon a szoftverfrissítés keresésekor nem ír ki semmit, csak visszadob a home screenre, és kiírja az értesítési sávban, hogy Samsung Dive "Képernyőzár alapértelmezésének visszaállítása"?
-
SZATA
senior tag
válasz
Willhunting #7387 üzenetére
Sima alap naptárt. A naptárak közül be van pipálva a fb, de csak az egyéb eseményeket jeleníti meg a születésnapokat nem.
-
SZATA
senior tag
Itt a nagy romolások között lenne egy lájtos kérdésem:
Miért nem kerülnek bele a fb ismerőseim szülinapjai a naptáramba? Fb fiók felvéve, appban bejelentkezve, a SocialHub-ban a fb fiók bekötve. Az egyéb fb események megjelennek, csak a születésnapok sem.
Valami megoldás, vagy ilyen sz@r és kész? A régi HTC-m tudta.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest