Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
K4jusz
tag
CM11 - M10:
ez a harmadik snapshot, amire frissítettem (wipe cache and dalvik). Gyári kernel. Hiba nincs. Android L theme (tung91), Free Mianogen ikonok. Így tetszetős is. Az M9 nálam nemvolt olyan akku barát, kíváncsi leszek ez mit mutat, elvileg sokat optimalizáltak. -
K4jusz
tag
válasz
Just_Reboot #41916 üzenetére
Olyan 1,5-2 óra között. gyári 1650-es akksi. 3 éves. Lehet már azt kellene inkább kicserélni
-
K4jusz
tag
Sziasztok! CM11 alatt érdemes átállni ART-ra? M9-en vagyok a CM saját kernelével, az akku idő nem az igazi, ezen kívül minden rendben.
-
K4jusz
tag
válasz
x1port #39938 üzenetére
Akkor tedd fel a stock alapú romot, de ne a multilanguaget, hanem az en.miui.com-on található angol nyelvű változatot. Aztán ha felment, akkor pucolj is ki belőle pár felesleges appot (keychain, miui golden pages, live wallpaper.. stb.). Amúgy pont ma jött ki új verzió 4.5.16
-
K4jusz
tag
válasz
x1port #39934 üzenetére
A CM alapú romot tedd fel. A stock alapú rom a plusz nyelvek miatt teljesen beteríti a system partíciót, ezért ennek fordítását lehet, hogy be fogják fejezni, azaz nem biztos, hogy lesz stock alapú többnyelvűú rom. Max csak angol nyelvű. De a CM alapú amúgy is jobb.
A jelenlegi verzióban (4.5.9) 2db bug van: nincs root jog (nem csak az S2-t érinti), illetve a launcher beállítások menü FC-t dob. Gondolom javítják a következő verzióval.
-
K4jusz
tag
Xiaomi.eu fórumról:
"we are speaking about ending official ROM for S2.. that one is based on Touchwiz and not AOSP like shiro... "
Azaz nagy valószínűséggel ezentúl csak a CM alapú MIUI lesz elérhető számunkra.
"I also lost root after installing 4.4.25.It is caused because the /system partition got filled, there is 0 bytes free on it. " Ez annyiból sántít, hogy a portolt verziót jónak mondták, de hát ott is ugyanúgy belefutottam ebbe a hibába. Nem tudom, hogy lehet megnézni mennyi hely van a system partíción, viszont a telepítőből kikpatam csomó progit és még mindig ez a helyzet. -
K4jusz
tag
válasz
K4jusz #39838 üzenetére
Aki esetleg MIUI-ban gondolkodna: az utolsó két verzió már akkora, hogy nem fér fel rendesen az S2 system partíciójára, ebből vannak gondok, pl.: nincs root, mert a rootkezelő nem települ rendesen.
Gondolom újra full wipe, és tegyem fel a romot kicsit kigyomlálva (elég ha a telepítő app mappájából törlöm a felesleges .apk fájlokat?), esetleg van más megoldás?
-
K4jusz
tag
Legújabb 4.5.9-es CM alapú MIUI hibái: launcher beállítások menü FC, a beépített root kezelő nem működik. Ez nem csak S2 esetén áll fent. Kernelcserével ez megoldódhat?
Illetve a jelenlegi kernel verzió: 3.0.64-CM-g9c2e2bc - érdemes ezt lecserélni mondjuk Apolo-ra? -
K4jusz
tag
válasz
saphancs #39661 üzenetére
Én használok MIUI-t már vagy 2 hónapja. Stock alapút. Nem olyan gyors, mint egy CM, de nincs vele baj. Szerintem tök jó, próbáld ki. 2db apró bug van: ha töltőn van a teló és pin kódos képernyőzárat használsz, az alsó sor kicsit kicsúszik a képernyőből, illetve a beépített téma alkalmazás félig angol/kínai.
-
K4jusz
tag
válasz
mAtThEw0319 #39026 üzenetére
Ha feldobtad a CM alapú MIUI-t, írj egy beszámolót pls, mert bejön a rendszer, de tény hogy lassú.
-
K4jusz
tag
válasz
Th3Ac3 #38707 üzenetére
Én is 512-ről váltottam és nagy előrelépés volt. Nekem mindegy mennyi szabad RAM van, de MIUI-n lassabban nyílnak meg az appok. (stock, neatrom, CM11, MIUI vonalon mentem végig). CM11-hez képest lassú - lehet, hogy még stockhoz képest is van gy kis difi. Maga a rendszer viszont nagyon patent, fent is hagyom.
-
K4jusz
tag
MIUI V5 gyorsul valamit Apollo kernellel? CM11-ről tértem át és eléggé érezni a sebességcsökkenést. Több lag, alkalmazások lassabban nyílnak stb. Nekem jobban bejön, mint a CM. Bár a 4.3.7-es verziónál a témaszerkesztő most kínai
-
K4jusz
tag
További tapasztalatok legújabb Pound Romról: [link]
Átálltam ART-ra. A sebesség szuper, bár azzal eddig se volt probléma, viszont az akkuidő még jobb lett. Eddig ver mindent, ami a telefonomon volt. XDA szerint benchmarkokban is szépen hozza a pontokat. Ebben is be lehet állítani, hogy lezárt képernyőpnél 2G-re váltson, de én ezt nem használom.
-
K4jusz
tag
válasz
polomaa #36342 üzenetére
Új Pound rom tapasztalatok:
Gapps integrálva a telepítőbe, plusz lehet választani mit telepítesz fel (pl én kiszedtem a live wallpapert, képernyővédőt, de a Titanium Backupot felrakattam vele). Naptár nincs benne valamiért.
Az előző verzióról tértem át wipe nélkül. Akadás, FC, bug nincs. Gyors, szép, akkuval továbbra is jól bánik. Játékok se akadnak. Állítólag jó rajta az ART is, de még nem léptem át. Javaslom kipróbálásra mindenkinek. -
K4jusz
tag
Sziasztok! Lehetséges valahogy "elfedni" azt, hogy a telefon rootolt? Céges okokból telepítenem kellett egy management szoftvert a telefonra, ami a root miatt állandóan figyelmeztetésekkel bombázza az üzemeltetőket emiatt. Nem a programot akarom letiltani, pusztán ezt szeretném kiküszöbölni, hogy ne kelljen visszatérnem gyári szoftra.
-
K4jusz
tag
válasz
Williamgrant #36091 üzenetére
Szeretem a KitKat-et, a mosatnival egy hibám van, hogy a vaku nem elérhető a camera settings menüjében. De amúgy minden rendben van vele. Szóval maradnék a 4.4 vonalon, csak annyira széttördeltek az infok a fórumban a 4.4 vonalon. Mindenki kísérletezik valamivel és nincs meg az a vonal mint régen, hogy volt CM 10.1 és 10.2 meg a stock alapú romok (neat, chameleon) aztán ezeket használta a fórum 80%-a. Persze ez azért van, mert még friss a KK de azért jó lenne kicsit gatyába rázni a vele kapcsolatos dolgokat, amiket tudunk.
-
K4jusz
tag
Sziasztok!
2 hónapja használok KitKat-et, de az adott build fejlesztése decemberben megállt.
Folyamatosan olvasom a fórumot, de 4.4 vonalon teljes káosz az egész, átláthatatlan!
Aki keni a témát javítson ki, de én jelenleg 3 fő vonalat látok:- CM Unofficial Nightly - "stock CM" semmi változtatás [link]
- Linaro/Sabermod romok (pl Infectednek van az Omnirom és LINARO/SABERMOD] CyanogenMod 11 de gőzöm sincs mi a különbség köztük.)
- Slim romok (slimkat, slimbean, neatrom AOSP)Ha jól sejtem a 2. vonal annyiban különbözik az elsőtől, hogy más a buildelés folyamata, amitől vagy gyorsabb a cucc, vagy nem, de funkcionalításban nem különbözik, a 3. vonalról gőzöm sincs, de nem is érdekel. Nem szeretnék ugrálni ide oda a különféle buildek között, hosszútávra választanék egyet, amit majd frissítgetek kényelmesen. Ezek alapján ki mit javasol? - tegyük tisztába a dolgokat.
-
K4jusz
tag
válasz
warezxts #35073 üzenetére
Most írták az XDA-n, hogy dorinmax kernel is mehet már alá.
[link]Én hagyom alapon, elvégre tökéletes így is, inkább nem piszkálom. Amit nagyon várok, hogy az ART is rendben legyen. Azért a tapasztalatokat majd te is írd le ide. 1-2 nap kell neki hogy összeszedje magát azért.
Ma jött új build - minden pénteken van.
-
K4jusz
tag
válasz
warezxts #35069 üzenetére
STweaks van a rendszerben és működik a CM saját kernelével. Ahogy olvasgattam az XDA topicot sokan kísérleteztek Apolo kernellel. Én hagytam mindent alapon, így is nagyon jó az üzemidő. Be lehet állítani, hogy kikapcsolt kijelzővel 2G-n legyen. Nálam nincs benyomva, de gondolom még dobna az üzemidőn.
-
K4jusz
tag
válasz
warezxts #35060 üzenetére
Szia!
Nekem a "sima" verzió van fent, nincs vele semmi baj. Eddigi legjobb romom. (ART nem megy még). Gyors, stabil, kiváló akkuidő, mindem program fut. Jól testreszabható.
Linaro verzió ennyiben tér el: "# CM11.0 - Linaro = Linaro 4.8.3 toolchain, -O3 option. Some apps are not compatible with this version". Na most, hogy ez mit jelent, nem tudom, de a sima unofficialt ajánlanám első körben. -
K4jusz
tag
Aki ki akar próbálni 4.4-es romot (KitKat), annak javaslom a mostani Pound-ot:
[link]
Gyors, jó akku idő, minden működik, már semmi hiba. -
K4jusz
tag
-
K4jusz
tag
válasz
Ricardo #34954 üzenetére
Amit @stefi68 kolléga mondott - az előző romon az ablakanimációk le voltak véve 0,5-ös sebességre. Lehet csak azért tűnik lassabnak. Ellenben itt CM alatt nem találom a fejlesztői beállításokat.
Sajnos ahogy látom az exchange push és a tárhely probléma csak nálam jelentkezik, pedig clean installt csináltam. -
K4jusz
tag
válasz
K4jusz #34897 üzenetére
Erre valaki, aki esetleg Pound romot használ?
"Pound rom 4.4 KitKat:
A programnyitások gyorsak, az animációk folyamatosak, még mikrolag sincs, de maga az animáció (pl home gombbal menü előhívás) lassú. Lehet ezen valahogy gyorsítani? Mert így érzetre lassabb, mint a korábbi neatrom-om. Amúgy nincs FC, minden funkció működik, napi használatra alkalmas, jó az akkuidő is.2 bajom van vele - exchange szinkronnál az email ikon nem mutatja az olvasatlan üzenetek számát. Nem látja a külső SD kártyát. Érdekes módon az azon lévő addigi képek megjelennek a galériában, de képet oda menteni nem lehet, a beállítások/tárhely menüpont alatt se látszik. Ha gépre csatlakoztatom a telefont a látja mindkét SD-t. Mi lehet a gond?"
-
K4jusz
tag
válasz
Pro!Petya #34893 üzenetére
"Ez van" - Hasonló cipőben jártam stock romon. Fb, céges Exchange, Viber, Gmail szinkron bekapcsolva. Most okostelefonom van, vagy papírnehezék? Nekem sem tetszik a teleon a megvastagított hátlappal, így az akkucsere nem játszott. A megoldás undervolting, méghozzá egy Apolo (regular) kernel képében. Stabil, gyors, és adott 2-3 óra üzemidőt pluszban. Neked is ezt javaslom kipróbálni telefon eladás előtt.
Pound rom 4.4 KitKat:
A programnyitások gyorsak, az animációk folyamatosak, még mikrolag sincs, de maga az animáció (pl home gombbal menü előhívás) lassú. Lehet ezen valahogy gyorsítani? Mert így érzetre lassabb, mint a korábbi neatrom-om. Amúgy nincs FC, minden funkció működik, napi használatra alkalmas, jó az akkuidő is.2 bajom van vele - exchange szinkronnál az email ikon nem mutatja az olvasatlan üzenetek számát. Nem látja a külső SD kártyát. Érdekes módon az azon lévő addigi képek megjelennek a galériában, de képet oda menteni nem lehet, a beállítások/tárhely menüpont alatt se látszik. Ha gépre csatlakoztatom a telefont a látja mindkét SD-t. Mi lehet a gond?
-
K4jusz
tag
Szia!
Nálam előfordult nagyritkán az 5.0 után az összes verziónál. 5.2-n vagyok, mióta megjelent, azóta csak 1* produkált ilyet, tipikusan a viberből való kilépésnél szokta. Nálam a gond, hogy nem működik az automata fényerőszabályzás (ezt XDA-n többen is jelezték) és sajnos a közelségérzékelő sem, tehát nem kapcsol ki a kijelző, ha telefonálok.
-
K4jusz
tag
válasz
Pszihonaranc #33133 üzenetére
Mehet wipe nélkül, én is úgy raktam fel korábbi neatről.
@Burt1973 - Köszönöm. Nálam nincs semmi bug.
-
K4jusz
tag
Sziasztok!
Nekem a legújabb Neatrommal nincs semmi problémám, pedig nem full wipe-al tettem fel az előző után.
Amire nem jöttem rá, hogy a galériában, hogy kell kikapcsolni azt, hogy mindig bejelölje négyzettel az emberek fejét? Köszönöm.(az automatikus fényerőszabályzás nekem sem megy, de most volt egy komplett kijelzőcserém, így nem tudom minek a következménye).
-
K4jusz
tag
Sziasztok!
Neatrom lite 4.8 alatt, ha a Philz kernelt lecserélem a legújabb Apolo-ra, akkor elég ha felteszem a kernelt és wipe cache, wipe dalvik cache, vagy mindenképpen kell GS2KernelWipe-ot is alkalmazni?
Illetve ROM cserekor milyen beállítások vesznek el? (értem ezalat kijelző, szinkronizálás etc..)
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest