- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
Aktív témák
-
pestibenji
senior tag
Nem értem, mi a baj a Launcherproval? GB-n azt használtam, mert a legjobb az összes launcher közül
Nekem soha semmit nem bugzott, semmi nem hiányzott belőle, el is könyveltem magamban, hogy azért nem fejleszti tovább, mert nincs mit fejleszteni rajta, az egy kész launcher. Szerintem így is van, én tényleg semmi hibát, bugot, hiányzó feature-t nem találtam benne.
Szerk: Nem értem, mi hiányzik az ingyenesből? csak a widgetek asszem, én mindigis az ingyeneset használtam és így gondolom azt, hogy a legjobb launcher gbre.
-
zack
nagyúr
Thx az infót.
Az átb@szás az egészben hogy a legtöbb jó fícsörhöz a Pro Plus kell.Tehát kipróbálhatod, de teljes képet csak azután kapsz róla ha megvetted.
800ft-ot meg így nem ér. Marad a Nova Prime. Itt első osztályú a support, és ez is smooth, és gyors.Ha több launcher is van a ROM-ban, ezeket hogy tudom kitörölni a ROM-ból, és leginkább mit kell kitörölnöm? Tehát azt akarnám, hogy az egyedüli launcher a Nova Prime legyen.
Józan paraszti ésszel a system/apps mappából törölném ki őket, de lehet hogy ez kevés, ezért érdeklődöm előtte.
Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest