Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
magmakocka #1147 üzenetére
Én a hozzá kapott 15 wattost használtam. Van itthon 25 wattos Samsung is, azt csak ritkán.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
magmakocka #1145 üzenetére
Nekem is van. De ez olyan mintha gondolkozna a beviteli rész, gombok pl. Alapból Gboard-nál vagy Duolingo-ban is várnom kell, hogy menjen a gépelés. Ha elindult, "betöltött" már megy minden. Ötietem sincs, hogy hogy lehetne megoldani.
-
-cobra-
aktív tag
válasz
magmakocka #1094 üzenetére
Nem volt még hozzá szerencsém előben, de a videókat elnézve minőségi darab, szerintem nem nyúlsz mellé vele.
Nekem nem volt még hasonló érzékelési gondom, a gyári fólia van még rajta. (Várom, hogy csúnyább legyen, mert akkor rakom fel a Spigen üvegfóliát is.) -
-cobra-
aktív tag
válasz
magmakocka #1088 üzenetére
Én Spigen Rugged Armor-t használok, nagyon szeretem. Egyszer már ejtettem el betonon, de se a telefonnak se a toknak nem lett semmi baja, részemről bizonyított a márka.
-
mcsm88
senior tag
válasz
magmakocka #1088 üzenetére
Samsung gyári tok, amin a kihajlítható támasz is van. Képen nézve egy pihepuha átlátszó gumitok, de valójában brutál masszív. Kamera jól be van mélyítve kb csak direkt tudod bántani. Előlapnál körbe perem van, ha arccal előre ejted le, akkor is megvédi.
Arra azért készülj fel, hogy annyira masszív, hogy nem egyszerű kiszedni belőle. 😀
-
kutga
félisten
válasz
magmakocka #1086 üzenetére
Ilyen nálam nem fordult elő. Fólia nélkül használom.
-
kutga
félisten
válasz
magmakocka #1082 üzenetére
Volt szó valamelyik topikban arról, hogy a facebook alkalmazás csinált ilyet, de nem emlékszem pontosan. Nálam jó a touch.
-
kutga
félisten
válasz
magmakocka #969 üzenetére
A fülhallgatót akarom eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest