Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mond
senior tag
?
-
birolac
újonc
válasz
thomas50.000 #1 üzenetére
Sajnos nem lehet rávenni. Samsungnak is írtam hülyének néztek. Azt írták prémium készülék és valami mérnököt soztak rám. Elegem is lett. Amúgy a képek és videok megosztása a gyors kapcsolodással tökéletesen megy a youtube is primán teszi a dolgát. A fő képernyöt viszont nincs isten aki átdobja és a játékok sem mennek a tv-re. Sonynál simán ment a cast segédletével. Már bánom a cserét.
-
thomas50.000
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Samsung Galaxy A5 2016 telefont, de sajnos nem találom benne sehol sem a screen mirroring (képernyőtükrözés) lehetőséget. Én vagyok béna vagy tényleg kihagyta a samsung ezt ebből a készülékből? Ez a quick connect funkció van benne, de sajnos ez nem az egész telefont rakja ki a tv-re, csak mondjuk 1 videót, vagy 1 fényképet.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest