- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
Ahol fekszik a csákó sérülten,van mellette 1 vagon,menj be és törd össze a ládákat,ott lesz benne.
Klorosztil:bakker ezt közölhetted volna már az elején,én barom meg keresztül-kasul átcsörtettem az egész zónán!De legalább már tudom mire jó ha be tudom húzni az artit a fegyver slotba,máris nekilátok a gémnek -
emre
veterán
A kutyás csávó mellett fekszik egy tag, az mellett van egy medkit, de én volt hogy egyszerűen csak szimpla spórolásból elvágtam a torkát.
Esetleg a táborban van 1-2 hely, a padláson, széttörni a ládákat, azokban is vannak érdekes dolgok.
To Korosztil:
Egyelőre nem használok teleportot, tökre élveztem, hogy a katonai bázisra sikerült éjszaka kijutnom, és frankón lecsipáztam a legényeket.
A nano suit-ak egyébb crysis-es tulajdonságot nem lehet használni?Illetrve erről hallotatok már: INFERNO-2
-
-
Medvelászló
senior tag
Érdemes kipróbálni,ha nagyon jó hangokra és állati jó grafikára vágysz.Ma sikerült szert tennem 1 radioaktív FN 2000-re v.FT nem tom"
Kapsz kis kedvcsinálót
Én Masteron nyomom,és nagyon izgalmas,pörgős,szép és a hangok azok egyenesen vérfagyasztóak.Rengetek zombi,alvajáró,monszta és egyéb házi kedvencnek nem mondható állat tör az életedre! -
--Disztroj--
senior tag
én a 110 ezremet most elköltöm jantarban egy mesterlövész puskára,mert iszonyat kell már, + nemtudom mikor botlok bele, ha egyáltalán...
amúgy amit az ol2.2 használok magyarítás, az a STALKER_Oblivion_Lost_2.1_HUN
elvileg úgy kell rátenni hogy a scripts könyvtáron kívül mindent átmásolsz a stalker könyvtárba...elvileg ha telepíted vagymi, akkor nem fog menni, de nekem így az elöbb említett megoldással (másolós) is vannak angol szövegek, bár azok túlnyomórészt az ol2.2 végigjátszás utáni csapatépítős párbeszédekre korlátozódnak...annyit meg bőven értek angolul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest