Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló
üzenetére
Köszi
Igen semmi gond vele.Kicsit szivatott a mód a kitörés elöl nem tudtam elfutni és álladóan meghaltam.Visszamentem a monolith vezérlőhöz aludni közben kitöréskor felébredtem és utána kimentem az erőmű külső részére és monolith erőit likvidáltam.Lekerültem a talajra az utolsó teleport után és megjelent a főellen.Szerencsére nem volt szívós 4 - 5 gránát megfektette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- EAFC 26
- Horgász topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igen semmi gond vele.Kicsit szivatott a mód a kitörés elöl nem tudtam elfutni és álladóan meghaltam.Visszamentem a monolith vezérlőhöz aludni közben kitöréskor felébredtem és utána kimentem az erőmű külső részére és monolith erőit likvidáltam.Lekerültem a talajra az utolsó teleport után és megjelent a főellen.Szerencsére nem volt szívós 4 - 5 gránát megfektette.
shield