Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Köszi a választ, pontosan ezek a tünetek: sprint, majd akadás, utána megint folyamatos. Általában vinyóled-villanással egyidőben játszódik le, ezért gondoltam hogy sokat swappel.

OL 2.2:
#5090: nekem is sokat esik, néha blowout után is, de nekem bejön, legfeljebb veszek valahol egy csónakot
.Agropromban járok, és találtam két új fegyvert is. Mindkettő smg, az egyik egy steyr tmp (cs rulez
), a másik meg valami kriss nevű cucc, amiről azt hittem, hogy valami bugos uzi az inventorys kép alapján ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- TCL LCD és LED TV-k
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen processzort vegyek?
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- iPad 9 Wifi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.
), a másik meg valami kriss nevű cucc, amiről azt hittem, hogy valami bugos uzi az inventorys kép alapján ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
shield