Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Mosquitoo
üzenetére
Igen érdekes lett az OL gépigénye, nálam is néha beszaggat...
Jó lenne valami tipp hogy miért, és hogy lehet visszaállítani az eredeti grafikát.(#4870) remington2: Ezeket az utakat már megjártam, kivéve a terminátort.
De olyan sokat nem ad a játékélményhez szerintem, majd a CS-ben ami kimondottan ki lesz élezve a frakciók közötti háborúra! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#4875) M@nH.: 1.0005-ben elvileg már nincs ez a bug.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Akciókamerák
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Arc Raiders
- Projektor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó lenne valami tipp hogy miért, és hogy lehet visszaállítani az eredeti grafikát.
De olyan sokat nem ad a játékélményhez szerintem, majd a CS-ben ami kimondottan ki lesz élezve a frakciók közötti háborúra! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
shield