- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÓÓ ne nekem mondd...
qdak-nak
ő is tudta... 2007.04.02.
és ő is tudta 2007.04.03.
és régebben még én is emlékeztem rá...Egyébként most elindítottam egy kicsit, de ez a Yantar valahogy nem tetszett... Kiléptem fél óra kaszabolás után
magánvélemény: Igazából engem a játékban az zavar, hogy számomra nagyon nehéz volt. Most is az. Pedig a legkönnyebb fokozaton játszottam vele, és olyan szinten nehéz, hogy (nem haltam meg soxor amúgy) két tárat kell beleereszteni valakibe, hogy megmurdáljon... A snorkok nem halnak ki sosem... A Bloodsucker 3 tárat megemészt, mire megmurdál...
A zombie stalkerek egyenesen elpusztíthatatlanok (50-100 méterről) 2 tárat lőttem bele és csak úgy halt meg (pedig rá célzok (sőt egyenesen a fejére)) de a fegyver szórása akkora, hogy 2méterről sem pontos...
Jó tudom én vagyok a béna, mert eddig nem volt egyetlen olyan FPS játék sem amit VeryEasy-nél nagyobb szinten végig tudtam volna vinni, de azért ez akkor is irreális, hogy ennyi golyót zabálnak... Legalább ha könnyűre állítom, akkor legyen már könnyű.Senior tag lettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wuthering Waves
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest