Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Gery D.
üzenetére
A klánok utánapótolnak, másképp nem klán a klán. Hanem itt tényleg leseggelt a játék. Cat feladatait viszem a gyógyszereivel stb, de csak jövök-megyek az üres pályákon s még bár egy artit, vagy zsákot se kapok útközben sehol. Mindenhol ugyanazok az alanyok várnak, nem tudok fejleszteni semmit, se javítani, mert pénz nincs. Akim még ad egy-két keresd meg feladatot olcsó pénzért, de kezdtem megunni. Remélem a többi pálya beindul egy kicsit. A LA volt ilyen unalmas egy idő után, mivel túl sokat küldözgetnek pályákon keresztül szinte a semmiért.
Néhány újabb hiba, ha érdekel valakit. Az USE (használ) gomb túl korán jelenik meg néha, vagyis amikor megjelenik és megnyomom, akkor valahogy a játék háttérbe kerül, megjelenik az egérkurzor és nem lehet se menni, se beszélni-cselekedni. Ilyenkor ki kell lépjek és újraindítsam a játékot.
Mire valók a kék gombák, amiket felszedek leginkább a Mocsárban, de nem jelenik meg a zsákomban? Voltak máshol ilyen gombák, amiket be lehetett gyűjteni.
A Mocsár térképe el van csúszva a valós környezethez viszonyítva. Ahol vizet jelez, legtöbbször ott nincs víz, hanem arrébb. És az idő se működik jól olykor a Mocsárban. Kellett várnom 5-ig s gondoltam alszom egyet. Sehogy se tudtam 4-ig beállítani az alvást, hiába húztam a csúszkát négyre az ágy mellett. Átmentem Cordonra, és ott jól működött az alvás. A hálózsákkal ugyanaz.
2 crash volt pályaátlépéskor: Swamp - Cordon és Agroprom Underground - Agroprom, de az Autosave-ből mehettem tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield