Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Szombati hardverbüfé
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Blu-ray lejátszók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Gery D.
üzenetére
Mindent megpróbáltam,de ez nyilvánvalóan programhiba. Itt van a mentés, beszélned kell Ghosttal. Azért ragaszkodnék ehhez az álláshoz, mert idáig mindenkinél szinte minden mellék feladatot is letudtam. Annyit járkáltam miattuk, hogy még ülve is belefáradtam és nem akarnám még egyszer végigcsinálni az egészet. Légyszi próbáld meg, hátha sikerülne átlepned amikor átveszi a flash drivot, és ha igen, mentsd el nyomban és juttasd vissza nekem a mentést. Ha jól értem kapcsolatban állsz a modderekkel. Jó lenne megemlíteni nekik is ezt, illetve az elején az X-16 labori controller problémát. Tulajdonképpen a játék normálisan már onnan kezdve folytathatatlan, mert nem tudod megszerezni a dokumentumokat, mivel nem spawnolja be a controllert, akiről úgy tudjuk, hogy Ghost az.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Szombati hardverbüfé
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- iPhone topik
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield