Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
Nem olyan nagy dolog egyébként, idővel rááll az ember észlelése és reflexe. Nameg nem Stalker az, hogy ballisztika legyen benne. Természetesen voltak sokkal jobbak is nálam, nekem ez csak szórakozás volt. A kedvencem mindig az ha az ész nélkül rush-olókat leszedhetem valami lehetetlen zugból és figyelem a chat-ben a "fuckig camper"-ezést. Utána jönnek a helyemre leszedni és akkor én már egy másik "aberrált" helyről szedtem ki őket és kaptam az áldást a chat-ben
Utóbbi időben főleg a True Combat Elite volt a kedvencem, szerintem job mint a CS. Különben a netkapcsolaton és a megfelelően belőtt "rate" beállításokon is rengeteg múlik. Jó kábelnettel már eleve előnyben van az ember egy ADSL-essel szemben.A Stalker világában amolyan Vintar Sniper karakterű játékos vagyok. Mindig is jobban szerettem mint a lassú dögöket és imádom ahogy érezni lehet a röppályát.
Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utóbbi időben főleg a True Combat Elite volt a kedvencem, szerintem job mint a CS. Különben a netkapcsolaton és a megfelelően belőtt "rate" beállításokon is rengeteg múlik. Jó kábelnettel már eleve előnyben van az ember egy ADSL-essel szemben.