Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Hardvervadászat november elején
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Szerencsére nekem nem lépked ki, eddig egyeten fagyásom volt, azóta szépen megy. A lőszerbizniszre én is hamar rájöttem (írtam is valahol visszább), de mekkora lol már, hogy pályák közepén, stashben raktárnyi lőszer van, amit csak fel kell pakolni?

Gránát, aim, wh, meg sem lepődök. Ami fura az a gránátjelző, alig tudok belőle kimenni. Jelzi a gránátirányt, de akkor is, ha 10-15 méterre van tőlem. Mivel gránátdobás-100 méter számban az ukránok olimpiai bajnokok, ezért már csak a jelet meglátva is ugrok, és futás az ellenkező irányba. Aztán olykor árnyékra vetődök, mert alig hallom a durranást is.Patcheket felraktad? Egy-két hibával én is találkoztam, de ennnyivel (főleg mennyiség -->kilépkedés) nem. Bár lehet, ez valami unique feature

Összességében bejövős, ha normálisan felpatchelik, bár ez erősen sztorifüggő + helyszínfüggő is lesz, mert nagy szívfájdalmam Rostok hiánya, kedvenc pályám volt
.(#767) Szirti
Szerintem is jobban megoldották a pluszokat az OL 2.2-ben (is), mint itt. A PDA hatékonyabb így, az inventory is, de utóbbi nem tetszik. Az egész kék szín ami uralja, fura ebben a környezetben (barna jobban illett), ráadásul már nem látod, ha felveszel valamilyen menő cuccot, mert nincs ott egész testes kép sem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DJI Pocket 2 akciókamera (Not for Sale verzió gyártói sample)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.