Hirdetés
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Szerintem a lényeg az, hogy gyorsan és elsődlegesen fejleszd fel a szkennert, a bújkálási, az AK kezelési és a hangtalan likvidálási szinteket. Ha ezek megvannak, akkor tovább semmi bajod a harcászattal, a fegyver csak a mutánsok ellen kell és hatékony. Az első dolgod legyen a társaság maximális felfegyverzése (fejlesztett AK és taktikai páncél mindegyiknek)
, ez nem kerül semmibe. Amikor kimész egy területre, először szkennereld le az egészet és gyűjts be minden kacatot. Az is jó, ha közben Olgánál a zsákod kapacitását is fejleszted. Itt nem lehet átírni a súlyt, mint a StalkerbenUtána mindenki maximálisan teljesít és lényegében nem lesz szükséged semmire egy idő után. Ez egy technikai hibája a játéknak, hogy itt behal a bázisépítés lényege. Találkoztam párszor a Fekete Stalkerrel, de mindig lelőttem gyorsan, mert jó voltaz AK-m. Ilyenkor ő eltűnik, de nem végleg. A végén majd elmondja hogy ki is ő valójában és mért nem tudod kinyírni, tehát ne is próbálkozz vele. A sörétest sosem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest