-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
juhasz.p #8393 üzenetére
nem emlékszem, hogy találkoztam volna ilyen fegyverrel, bár én az enot-al játszom most. feltettem egy másfajta alpha csapatot alig látom őket...elvileg max 7-en vannak egy csapatban, de linkeltem olyan képet régeben, amin min 3 csapat gyűlt össze a szennyvíztisztító közelében.
más: próbálgatom a win8-at, és átállítottam win7 kompatibilisre a pripjaty exéjét (nem akart elindulni, mindenhogyan kevesellte a vga-t. feltelepítettem, most jó). mint kiderült, mindegy mire van állítva, ugyanúgy vagy negyed óráig töltötte be, mint korábban valakinek, aki xp komatibilis módra tette. bár az mintha a clear sky-al járt volna így.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged