- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
hanS20 #29376 üzenetére
Elsőnek az tudom ajánlani, ha még nem tetted meg, hogy jupiter területén tölts el pár napot a játékban. Csinálj küldiket, aludj, gyűjts képződményeket vagy valami. Utána térj vissza Zatonba. Ha még mindig ott fetreng az ipse akkor lehet, hogy nem lehet "kikerülni"
Másodiknak, ha ott fetreng az npc akkor nem tudom elég-e a fél perc arra hogy olyan messzire fuss tőle amilyen messzire csak lehet. Lehet, hogy elég távolra jutnál tőle és a megjelenített téren kívül lenne amikor feldobja a bakancsot...
Harmadiknak ha nem lehet kikerülni akkor csinálj nekem egy képet az npc-ről.
Nem akarlak egyből modellcserére vinni, mert a mentés tartalmaz bizonyos paramétereket, és előfordulhat hogy az új modellel meg a mentésnek lenne baja...
-
prodata2
tag
válasz
hanS20 #29376 üzenetére
Huu ez feladná leckét ha le is írnám akkor sem biztos ,hogy sikerülne elsőre
xFreex tudna erről mesélni mert ő tanított erre engem is . El lehet vele vacakolni és a végén amire kimazsolázol -átírsz mindent akkor kiderül ,hogy szintén nem jó a modell felejthetetlen érzés. És akkor nem beszélve a variánsokról ha van , nem muszáj meg csinálni és törölni is lehet de nagyon bután tud kinézni ha egyforma mind . Nem akarok félre beszélni csak itt körülményes lenne leírni a modell cserét . És lehet ,hogy nem is az a baj .....
Pontosan melyik módról van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest