Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
válasz
Carasc0 #25907 üzenetére
Nagyon bejön, én is mester fokon játszok, nehezebb mint az Enot, kicsit Miserys van a fegyvereknek "súlya" , tehát a pisztoly is hatékony, a sörétes eddig ami van bóóórzasztó lassan lő, szerintem ezt majd javítjuk egy kicsit. Eddig még nem volt egy crash, semmi hiba sem, sajnos a fegyver és eszköz magyarítás hézagos, de nem panaszkodom, tessék ki prószálni, szerintem megéri.
-
Musicking
aktív tag
válasz
Carasc0 #25907 üzenetére
felszerelés arzenál
Az ai jobban taktikázik mint az enotban, igaz masteren nyomattam ez alatt nem tudom hogy viselkedik. Már a Cordonban találkoztam olyan csúzlikkal amit az ENOT eseténben csak Zatontól lehet találni. Igaz ez kevesebb fegyverből operál viszont így részben máshogy kell taktikázni a harcok esetén, ha normálisan működik alatta az AF3 akkor nekem tökéletes lesz az ENOT után.Alienhun79: kösz a tesztet
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyűzet és kitámasztós tok
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest