Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
Megcsinaltam a gauss dolgot, ossze is gyujtottem/vasaroltam loszert hozza, jelenleg 128 db van, es meg tudok venni ha kell.Aha jopofa volt ahogy Kardan kiajult

Aarpok : koszonom a valaszokat.Konnyen megtalalhato ez az Elet Vize meg az anti
biotikum ?
A monolit raktarak feltoltese, hmh, epp olyan mint a Hajnalosok-e ? Remek, akkor maszkalhatok bizonyos fegyver utan (nem banom ha leirod hogy mi kell, hogy ne toltsek el 1-2 orat a szukseges fegyver keresesevel/gyujtesevel).Az utolso 2 kuldinel valami extra ?
A legvegen kapjuk meg Cyborgtol a monolit kepzodmenyt ? Milyen tulajdonsagai vannak ?
A Heliumot eladtam a fenebe, jo dragan
Meszarlas : na akkor legalabb jo hogy begyujtottem par raketat, meg egy rakas loszert, lesz amerre elpuffogtassam oket
Az XM8 az jo kis fegyver, csak eppen az nem tetszik benne, hogy keveset sebez...meg panceltorovel is eleg nehez kinyirni egy pancelozott egyent.Igaz vettem fejlesztett panceltorot, azt majd holnap probalom ki, lam azzal milyen.Amugy jo lesz az M60, Vintorez, Gauss, SVD, es az AKMS pancelozott celok ellen
Fontos : kaptam sarga kartyat az X8 laborhoz.Ugy emlekszem, hogy egy pirosat is meg lehet szerezni, amikor valakik talalkoznak es mi a tetorol le kell lojjuk oket.Ha nem szerzem meg a piros kartyat, mi a kovetkezmenye ? Mert lehet hogy a sargaval beereszt a laborba, de mintha a piros kellene egy masik ajtohoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Autós kamerák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Asus Zenbook 13 laptop
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

biotikum ?

shield