Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz rétisün #3511 üzenetére

    Na, hát az is mókás lehetett. :DD

    Közben szereztem egy "Exo Skeleton" szervóruhát, s bizony sokat segített a megnövekedett védelmeivel. :K :C

    Van viszont néhány újabb kérdésem:

    1. Amikor a középső oszlopban és a harmadik oszlopban is 2-2 db módosítási lehetőség van egymás mellett (tehát egy módosítási "csoportba" tartoznak), s ezekből ugyebár oszloponként csak egyet, vagy az egyiket, vagy a másikat lehet a páncélon/fegyveren elvégezni, akkor a harmadik oszlop megfelelő sorában lévő 2 módosítás közül bármelyik alkalmazható lesz?

    Tehát fenti esetben, amikor adott sorban, a második oszlopban a felső sorban lévő módosítást választom, akkor a mellette lévő sorban a harmadik oszlop felső sorban lévő módosítás választható csak ki, vagy akár az alsó sorban lévő is?

    Azért fontos, mert egyelőre nem mertem a szervóruha második oszlopának minden módosítását elvégezni, mert nem tudom, hogy ha elvégzem, akkor később az adott sorból a harmadik oszlopban majd melyik képességet/módosítást engedélyezi.

    (Nagyon nem mindegy például, hogy a ruhámba tudom-e módosíttatni a "futás" képességet.)

    2. Ruhán érdemes a "megbízhatóság", illetve "fegyveren" a "kezelhetőség" és "megbízhatóság" módosítások dobozát kiválasztani?

    Ruha esetében pl. mivel nyer többet az ember? Ha a ruha "megbízható" és ritkábban kell javítani, vagy ha azokat a "módosítás dobozokat" inkább valami extra védelemre (pl. +30% golyóállóság, +20% elektromos védelem, stb.).

    Fegyver esetében hasonló a kérdés; a fenti két tulajdonság ellenében a "röppálya laposság" és a "tűzgyorsaság", valamint az alacsony "visszarúgás" fontosabb, mint hogy gyorsan használódik el a fegyver, nem?

    3. Egyáltalán a "kezelhetőség" mit jelent a gyakorlatban? A most általam használt fegyvereknél, az adott "módosítás dobozának" leírása nem árulja el. Csak a "körítés" szöveg olvasható, hogy a markolatot ergonomikusabbra cseréli.

    De hogy az miért jó...? Talán gyorsabb a töltés, ha egy fegyver "kezelhetőség" bónusza magas?

    Továbbra is köszönöm a válaszokat! ;)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák