Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Erdő #33440 üzenetére

    Te nagyon tokeletesen forditottal, el voltam amulva a szabatos kifejezesektol :C

    A multkor 1-2 honapja en is igy teszteltem le amit forditottam a Chernobyl Chronicles-nel, habar az en dolgom egyszerubb volt, mert a mod rovid(ebb) is, valamint mar most jatszodtam ki 3x-rra, igy mar volt fogalmam, hogy milyen szoveg illik oda, par kifejezestol elszallt az agyam, nem jottem ra mit jelentenek, de nehol ugysem lenyeges, mert csak duma, hogy pityipalko mit mikor es hogy csinalta...

    Amugy meg sokat gondolkodtam a parbeszedeken is, hogy hogyan alakitsam oket, valahogy ugy, hogy kisse viccesek is legyenek, meg kozonsegesek is egyes helyzetekben, elkepzeltem, hogy en kb mit mondanek egy hasonlo helyzetben, es az angol szoveg figyelembevetelevel magyarosra alkottam a szoveget.

    Oke, a Pribojt majd megbeszeljuk joval kesobb, amikor te is befejezed a Wind of Time-ot, es en is a Cherbobyl Chroniclest.

    A tegnap elcsesztem egy rakas idot, hogy minden fegyvert megrendeljek, es lattam azt a mesterloveszt is, amit emlitesz, az mitol olyan jo ? mondjuk sokat sebez, de 5 loszere van, lehet hogy lehet boviteni, es alapvetoen mar hangtompitos.

    Retisun : igen, elteszed a fegyvert, ugy mesz fel, es amikor megszolitanak allsz egy helyben amig odajon a zsoldos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák