Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

shield Topikgazda válasz  rétisün

üzenetére rétisün

üzenetéreEléggé előtted járok, de megakadtam. Amikor odaérsz, hogy át kell menned Bárból a Katonai raktárakba. Légy szíves szólj, hogy neked simán ment-e! Én egyenlőre nem tudok átmenni, mert a teleport csak a 100RAD-ba visz ez fazonhoz, aki azt mondja, még nem mehetek. Eddig nem tudtam rájönni mi a fene kell még. 
 Amikor mész Borongósba, akkor is érdemes vinni pár cuccot, amit a teleport helyed (ahova érkezel) mellett levő csatorna beli tárolóba belehet pakolni vagy a vasúti hídnál levő hátizsákba. Ha előbb tudtam volna a vasúti hídnál levő tatyóról, akkor rengeteg fegyvert összetudtam volna hordani bele.
 Ha egyszer átjutok a Katonai raktárakhoz, az lesz az első hogy rejtekhelyet keressek.
 UUUUtálom ott hagyni a sok fegyvert. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield
 shield