- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egérpad topik
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Nahat, mostanaban 2x rohogtettel meg.Ez a masodik eset, ahogy elenk szinekkel ecseteled hogy hogy ijed meg a fiad, az elso, amikor a scout elkuldott teged neheztankkal felderiteni, akkor is olyan szavakat hasznaltal, hogy harsanyan felrohogtem.
A fene egye meg a szaggatasat, idegesit, es nehez jatszani.Multkor Cserivel mentem, es 1 csatan belul 5x szakadt meg a kapcsolat.Addig belem lott a tuzer, meg masok, 1/4 eletem maradt, ki is lottek, 1 ellenfelet sem talaltam el.Es az hasznal valamit ha tudsz a Lovesszel dumalni ? Vagy csak amolyan raadas ?
A Fotograf modot vitted vegig ? ShoC mod.Most epp azzal kinlodom, nagyon tetszik a tortenet, de nagyon ossze-vissza vannak a dolgok, nehez kideriteni, hogy dolgokat honnan lehet osszeszedni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PH! Darts
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Friss előzetesen az idén érkező The Last of Us második szezonja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- IPHONE 11 FEHÉR 64GB 79% DOBOZZAL
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge vezeték nélküli kontroller - újszerű, hibátlan, sosem használt
- Thrustmaster kormány pedállal és cockpittel!
- Green Cell Asus R510C R510L R556L X550C X550L töltő ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest