-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
na, megnézegettem, melyik fix mit variál az enot-tal. a képeket felére átméreteztem, hogy mindet fel tudjam tölteni, de a lényeg azért látszik.
az enot fix 4 mappát tartalmaz, ABC rendben pakoltam fel őket. az elsőt, a gamedatát mindenképpen fel kell tenni, különben el sem indul a játék, nálam legalábbis nem ment anélkül. akkor így néz ki:következő mappa: Возвращаем старый худ костюмов ez leveszi a gázálarc körvonalát, sztem ezt is mindenképpen érdemes feltenni, akkor ezt kapjuk:
következő mappa a ПНВ , ez az éjjellátós nézetet javítja, azt nem próbáltam, igény esetén felteszem egy próba erejéig, de sztem annyira nem lényeges.
így viszont eléggé hiányios a HUD, erre való a következő, a Худ к сборке Албора mappa, ekkor így néz ki a játék:valaki (talán PeL?) linkelt egy 'servicepack_02_3jav2' vagy hasonló javítást, ami szintén a HUD, quickslotok, térkép kinézetén javít, ezek után feltettem ezt is, valószínűleg csak alap sgm-hez van, enot-tal nem működik,. mert ezt kapjuk, elvileg az órát,térképet módosítja:
ezután következett ebből a javításból a quickslotokat érintő rész, a helyzet nem sokat javult:
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest