Hirdetés
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrizztD
csendes tag
Helló!
Nekem fordított a gondom, 2 pines csati van az alaplapomon, de optikai kimenetet szeretnék.
Megoldás lehet, ha pl a chasis speaker 5v-os kimenetére dugom a tápkábelét a kivezetésnek?
Vagy valami alternatív ötlet?Ezt a kimenetet már fel is tették a hajóra nekem távolkeleten, február végére akár meg is érkezhet
-
csizzah
aktív tag
Hi,
Van rajta egy spdif in és egy out, a bal oldali oszlop 6,4 tüske ugye értelem szerűen a bemenet a jobb oldali oszlop pedig a kimenet, az egyes tüske akkor kell neked ha optikai kimenetet akarsz készíteni ehhez kell a power (asszem +5V), a koaxhoz csak az 5 és a 3 tűskét szabad használni.
Nagyjából ennyi.
-
arn
félisten
itt van a htpcm alaplapja:
[link]az alaplapon csak optikai kimenet van, de nekem koaxra lenne szuksegem: a 30. oldalon (13as pont) irjak, hogy van rajta egy spdif header. hogyan lehet ehhez aljzatot fabrikalni? azt hittem csak ket polusu az aljzat (spdif+fold), de az 5 pin kicsit osszezavart. gyanitom az i vegu az in, de mit csinaljak a powerrel pl?
szal, ti hogyan kotnetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Gamepad
- Diablo IV
- Spotify
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest