Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrizztD
csendes tag
Helló!
Nekem fordított a gondom, 2 pines csati van az alaplapomon, de optikai kimenetet szeretnék.
Megoldás lehet, ha pl a chasis speaker 5v-os kimenetére dugom a tápkábelét a kivezetésnek?
Vagy valami alternatív ötlet?Ezt a kimenetet már fel is tették a hajóra nekem távolkeleten, február végére akár meg is érkezhet
-
csizzah
aktív tag
Hi,
Van rajta egy spdif in és egy out, a bal oldali oszlop 6,4 tüske ugye értelem szerűen a bemenet a jobb oldali oszlop pedig a kimenet, az egyes tüske akkor kell neked ha optikai kimenetet akarsz készíteni ehhez kell a power (asszem +5V), a koaxhoz csak az 5 és a 3 tűskét szabad használni.
Nagyjából ennyi.
-
arn
félisten
itt van a htpcm alaplapja:
[link]az alaplapon csak optikai kimenet van, de nekem koaxra lenne szuksegem: a 30. oldalon (13as pont) irjak, hogy van rajta egy spdif header. hogyan lehet ehhez aljzatot fabrikalni? azt hittem csak ket polusu az aljzat (spdif+fold), de az 5 pin kicsit osszezavart. gyanitom az i vegu az in, de mit csinaljak a powerrel pl?
szal, ti hogyan kotnetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Gaming notebook topik
- talmida: My Art II.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest