Hirdetés
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
az active smart monitorról írtam nem a seatoolsról.
A smart egyébbként mint flashcash is írta egy önnáló rendszer ami akkor is monitorozza a vinyót ha nem teszel föl semmilyen smart progit. Pár hónapja próbáltam mélyebben utánajárni, sajnos csak kevés infót találtam, de az alapján azt tudom hogy maga a smart elektronika egy algoritmus alapján valami statisztikai elemzést vagy ilyesmit csinál, ebből próbálja előre jelezni a meghibásodást. Itt a ph-n is volt olyan akinek bootoláskor kiírta hogy a vinyó tönkre fog menni mentse az adatait, és tönkre is ment rövid időn belül. -
A SMART a vinyó paramétereit monitorozó rendszer.
Vannak szoftverek amelyek a SMART paraméterek változását figyelik és különböző számításokkal határozzák meg pl. hogy mikor hibásodik meg a vinyó.
Na ezek a szoftverek tévedhetnek.
De ha a vinyó SMART-ja azt írja hogy a vinyó 65 fokos, vagy az ultra ata crc error rate 1, vagy a reallocated sector count 100, akkor gáz van hiszen ezek valós, nem kiszámolt értékek. -
drpele
senior tag
-
Male
nagyúr
Abból számolja, hogy mennyi idő alatt mennyit változott az adott érték -> a hőmérséklet nagyon átverős, mert amikor bemelegszik pl 32-ről 45-re (a Maxtoromnak mostanában ennyi a maximuma), akkor kiszámolja, hogy pár napon belűl meghal a vinyó. A többi érték viszont elég pontos.
-
Den
veterán
''T.E.C. stands for ''Threshold Exceeded Condition'' and basically means a failure. If one or more attribute values are less than or equal to their corresponding attribute thresholds, then the device reliability status indicates an impending degrading or fault condition. ''
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest