- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Ezért mondtam korábban, hogy nem az az igazán igazi. Én is pont ilyennek láttam (a letöltött tesztképeket) a s7000 esetében is, ezért szerettem ki belőle.
A 602z prospektusában a gépről(!) készült képeket is a 602z-vel készítették (állítólag), perfekt. Most a digitális fotó III/10 számában az s5000-rel van 3db (2db) tesztkép 3 ill 6 Mp-s felbontásban. Teljesen fotószerűen lágy, kellemes, kicst zajos (mint amit látni lehet a képernyőn át is) de ez elmegy, a filmek is zajosak kissé. Szóval ez az ''darabosság, elmosottság'' (amit én is látok) ott nem köszön vissza, vagy nem zavaró. -> Mostmár ''teljesen tanácstalan vagyok''! :F
Ráadásul a Canon 1DS-től, (amit etalonnak tartottam -csak úgy magamnak- zaj terén) is láttam zajosabb (és kontraszttalan) képeket... :F - Passzolom a témát!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/128 GB Új, bemutató darab
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új, bemutató darab,6 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple Ipod 5.Gen " video" (a1136)
- Zte MC888D 5g+ Router --ÚJ--
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest