Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romeo23
tag
válasz PazsitZ #2010 üzenetére
Az úgy volt, hogy cFos volt feltelepítve, az meg korábban átalakította a csatlakozást, és a cFos csatlakozott a netre. Véletlenül most ráakadtam, hogy router+adsl esetében már cFosSpeed kell, mint ahogy a csatlakozás nélküli kábeleseknek is. Aztán rájöttem ha csatlakozik a router és fenn van a cFosSpeed, akkor már jó is minden, aztán rájöttem hogy nekem nem is kell cFosSpeed, végül pedig arra jöttem rá hogy jó így is, hogy a router csatlakozik.
Még annyi hogy hogy kell így a kapcsolatot bontani anélkül, hogy a belemennék a routerbe, és ott disconnect?
Project Torque nickem: PeArp80
-
Romeo23
tag
Help me!
ADSL netem van, eddig egyedül használtam, mostmár a szüleim is netezni akarnak, de lent a saját gépükön. TP-Link TL-R460-as routert vettem, sikerül is csatlakozni, DE csak a routerben. Azaz PPPoE-t választok ki a router menüjében, és ott megadom a felhasználót és jelszót. Nekem ez így nem jó, nekem úgy kellene, mint régen volt, hogy a windowsból csatlakozok amikor akarok, nekem nem kell, hogy a router magától csatalkozzon. A routerben van még olyan, hogy dinamyc csatlakozás, akkor a router magától már nem is csatlakozik, viszon windowsból meg engem nem enged. Mit kell tennem?
Project Torque nickem: PeArp80
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Mobil flották
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- eladó Xbox Series S dobozában tartozékaival
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Használt GAMER PC I5-13600k, RTX3090, 32GB DDR4, WIFI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest