Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

válasz mikrofon #1062 üzenetére

Majd a többiek megírják pontosan, nekem csak annyi maradt meg, hogy meglepetten olvastam itt kisebb panaszokat, de a végén mindig kiderült, hogy jóval bonyolultabb a setup, így betudtam ennek, és lapoztam tovább.

M500/700/1000 témakör: a Worx nagyon szeret a töltő teljesítményével és az akku méretével játszani, és színtisztán ezek változtatásával nevet adni a modelleknek, és valójában a gép és a dokkoló csak 2-3 "felfelé lépés" után változik ténylegesen fizikailag. Pl a régebbi (azaz nem a Plus) modellek esetén: M700+3A-es töltő+kicsivel több tüske és hosszabb határolóvezeték a dobozban = M1000, még az akkuméret is ugyanaz. Ráadásul a "töltő" ezeknél egy buta DC tápegység csak, szóval ha bebaktatok a megfelelő helyre, veszek egy 3A-es 20V-os Mean Well tápot, ráakasztom, akkor "van egy M1000-esem".
    De amúgy egyszer kiszámolgattam, árban is arányosan skálázódik, esetleg utángyártott szirszar akkukkal + töltőkkel fel lehet upgradelni mondjuk egy m500-ast (ennél az akku is kisebb) a gyári m1000-es szintjére, ahhoz képest valamivel olcsóbban mintha egyből m1000-est vennél, de nem éri meg a szarakodást. Szóval ne bánd, jó ez így.

szerk.: a Plus-os modelleknél nem mélyedtem bele ennyire, és neked ilyen van már, nem tudom ezeknél mi a helyzet, de sanszos hogy ugyanez.

Új hozzászólás Aktív témák