Új hozzászólás Aktív témák

• Zol77

aktív tag

Tegnap kijött a Wasser 2.0.4-es fw , ez az első olyan fw, amiben teljesen megszűnt a mikrolag.
    Bármelyik lejátszót próbáltam,mindegyikben volt pár perc lejátszás után egy szünet,mintha a távon meglenne nyomva a pause,majd kb egy tized másodperc múlva a play. Ez minimálisan feltűnt,de nem volt nagyon vészes.
    A tegnapi fw ezt meg is oldotta,igaz a Kodi továbbra is csinálja,de az Archos player hibátlanul játszik 1080p-t is DTS-el.

Ami még érdekes az RK3288-al kapcsolatban,hogy van ez a médialejátszót gyártó cég, a Popcorn.
    Ennek van egy RK3288-as lejátszója : Popcorn Chameleon
    Ebben nincs wifi,de sticket támogat,valamint Realtek a hálózati vezérlő benne a LAN-hoz.
    Nos,kijött ehhez is egy custom fw,amit ráraktam az én boxomra,és amit nem értettem,hogy volt wifim,lanom,meg bt-m , pedig nekem nem Realtek-es a kütyüm,hanem AP6335-ös.
    Szóval ment minden egyből,de a filmben itt is volt 5-10 percenként egy villanásnyi szünet.
    Itt a fw ,ha valakit érdekel,ebből is van már újabb,amit én próbáltam : [link]
    Ez pedig a menü,ami elsőre kicsit szokatlan a megszokott launcherek után: [link]

Új hozzászólás Aktív témák