Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
Sajnos nem kívánom senkinek ezt az éjszakát amit átéltem. Görcsök, rohamok, hiába vettem be helyette frontint. Többet ilyet nem nagyon szeretnék átélni, aki teheti kerülje el messziről ezeket a mérgeket. Konkrétan reggel fél nyolckor mint valami lepusztult drogos izzadva könyörögtem gyógyszerért a pszichiátrián, ahol pár szemmel elláttak amíg délután a dokival beszélni tudok. Egy biztos, hogy ez a hétvégi gyógyszerkifogyás, ami felelőtlenség is volt, adott egy akkora pofont, hogy komolyan elgondolkoztam. Minél hamarabb abba kell hagyni ezt.
Sajnos 2009-ben írták fel nekem előszőr , úgyhogy a hozzászokás jelentős nálam.Köszönöm a könyv tippet is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
- DJI Goggles N3 drónszemüveg és DJI Motion Controller 3 mozgásvezérlő
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest