Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• smisa

őstag

válasz N€T0X|N #6266 üzenetére

nem igazán értelek csak leírtam 1 dolgot a saját szemszögömből (ami a szabályzatban is van) és azt is oda írtam hogy meglepett de nem oszt nem szoroz mivel sokkal gyorsabb (sajna nem csak Ő :( ). - megfogom nézni a replayt

Az hogy engem zavar az hogy a versenyeken taszigálnák az is saját véleményem ez van ez kell szeretni mint mondtátok. Ha ennek a kinyilvánítása zavar valakit elnézést kérek többet nem fogom (megpróbálom nem elfelejteni - nem megsértödés).
    Megjegyezném, hogy a két OBHun-s versenyző vér profi előzést mutatott be addig nyomnak (akár 1 körön keresztül is) amíg hibára nem késztetik a kiszemelt áldozatott és kocc nélkül elmenek :R

Annak örülök hogy a bajnokság a 2. szezonra ilyen komoly rangos csapatott hozott össze ez Téged, TED-t ill. a többieket dicséri :R az látszik már ,hogy az elöző szezon teljesítménye sovány lesz nem kicsit nagyon :B

Maradok tisztelettel a középmezönyben és nem rinyálok vagy sírok ahogy mondani szoktad csak sajna nekem a daráló marad ahol ezek vannak nem úgy mint az elején ;]

Új hozzászólás Aktív témák