Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Nem verünk meg, már csak azért sem
Ez a te döntésed, ha így vezetsz, akkor el kell fogadni, hogy az élmezőny nem lesz elérhető, és akkor nincs értelme siránkozni, hogy nem megy jobban, mert a "segítségek" visszafognak. Ettől függetlenül a középmezőnybe jó szoktál lenni bőven, és ha jókat csatázol, élvezed, és neked így okoz örömöt, akkor nincs semmi gond ezzel. De ha ez nem elég és gyorsabb szeretnél lenni, akkor meg kell tanulni neked irányítani teljes mértékben az autót máshogy nem megy.
smisa: nem tudom, melyik két újoncra gondolsz a 3 közül, de én védeném őket, szerintem annyi agresszió amennyit belevisznek egy csatába az kell, különben ha a másik jól védekezik akkor, az lesz, mint a Fomra 1-ben, hogy sorba kocsikázunk egymás után, és valljuk be ez nem erről szól. Ha meg túlzásba esnek a szabályok úgyis elrendezik a dolgot, mert ha valakit úgy meglöknek, hogy az veszít emiatt (már volt is erre Valenciában példa), akkor úgyis meg lesznek büntetve, és legközelebb visszavesznek olyan esetben. Ez meg az én véleményem, meg lehet kövezni érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Zelda Játékok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest