- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MSI N720 lowprofil takaró fém
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Mit szeretnénk? Én megmondom, ha nem nevettek ki.
Én speciel szeretem az együtt gyakorlást. Szeretem a időfutamot, de a versenyzést még nem szeretem. Tegnap második helyen mentem az egyik versenyen, és ott csúsztam ki, ahol nem szoktam. ugyanannyit fékeztem, mint máskor, de kevés volt. Gondolom a versenyen valami ki van kapcsolva, ami abban nyilvánul meg, hogy nehezebben vezethető az ótó.
Nagyon élvezem a tizedek lefaragását. Rájöttem, hogy nem állítgatok semmit, csak a benyával játszom kicsit, és go.
A másik időeredménye engem is arra sarkall, hogy próbáljak meg még egy kis időt találni.
De ti is így vagytok. Tegnap azon a széles pályán (a kedvenc pályám) amikor már nagyon jó időt mentetek, azt gondoltam nincs tovább, és ti is, én is javítottunk még ahhoz képest vagy kettő másodpercet.
Ezt gondolom az rfactor játék sava-borsának. Engem ez a dolog fogott meg. Körözni, és körözni. És tetszik ahogy a boxból nézlek benneteket.
-
Ted-Mosby
senior tag
A bajnokság (ha lesz egyáltalán), így fog kinézni:
1. ki lesz adva a verseny időpontja pl.: 2011. 01.17. 19:30 Monza 2 x 7 kör
2. nem lesz szabadedzés, mindenki offline gyakorol (átugorjuk)
3. 20 perc időmérő 8 kör lehetőséggel
4. 1. verseny 7 kör rajt sorrenben
5. átugorjuk a szabadedzést és az időmérőt (még nem tudom pontosan hogyan)
6. 2. verseny 7 kör
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest