Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KaraDani

addikt

válasz Satan_Claus #4065 üzenetére

Ne égj, ennyit mindenki rontott, hogy kicsit megkoccolta a falat, pechedre te pont a 220 as jobbos előtt tetted ezt meg. Neuro is ugyanúgy koccolt fél körrel előtte amikor utolérted, csak ő nem 230-al hanem 70 el. Én is odavertem kétszer, csak szintén a lassú részen. Billel meg, hát amúgy is, áh kabbe szinten mész ;] Következő szezon kezdésig szerezz be kormányt :DDD

A Smisa Dzsaver estben pedig kiállnék a VB mellett (már annyit szapultam őket, hogy megérdemlik ;] ), az én meglátásomban a kanyarbejáratnál egymás mellett voltak (az, hogy előtte Dzsaver nem fékezett nem jelent semmit, mert ez előtt a kanyar előtt nem kell fékezni), de ahol ilyen széles a kanyar, ott szerintem akkor is meg kell hagyni a helyet egymásnak, ha valaki egy motorháztetőnyivel előrébb van. Mindketten hibáztak, Dzsaver pattant a falon, na de Smisa akinek belül kellett volna fordulnia ugyanúgy koppant volna a falon, tehát nagyon nem maradt belül. Mindketten túl nagy tempóban fordultak ahhoz, hogy egymás mellett el lehessen fordulni, nálam ez sima versenybaleset.

A video youtuben is elérhető (kivétel németország :D ), ha valakinek szimpatikusabb. Dailymotion Youtube

Új hozzászólás Aktív témák