Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Ne égj, ennyit mindenki rontott, hogy kicsit megkoccolta a falat, pechedre te pont a 220 as jobbos előtt tetted ezt meg. Neuro is ugyanúgy koccolt fél körrel előtte amikor utolérted, csak ő nem 230-al hanem 70 el. Én is odavertem kétszer, csak szintén a lassú részen. Billel meg, hát amúgy is, áh kabbe szinten mész
Következő szezon kezdésig szerezz be kormányt 
A Smisa Dzsaver estben pedig kiállnék a VB mellett (már annyit szapultam őket, hogy megérdemlik
), az én meglátásomban a kanyarbejáratnál egymás mellett voltak (az, hogy előtte Dzsaver nem fékezett nem jelent semmit, mert ez előtt a kanyar előtt nem kell fékezni), de ahol ilyen széles a kanyar, ott szerintem akkor is meg kell hagyni a helyet egymásnak, ha valaki egy motorháztetőnyivel előrébb van. Mindketten hibáztak, Dzsaver pattant a falon, na de Smisa akinek belül kellett volna fordulnia ugyanúgy koppant volna a falon, tehát nagyon nem maradt belül. Mindketten túl nagy tempóban fordultak ahhoz, hogy egymás mellett el lehessen fordulni, nálam ez sima versenybaleset.A video youtuben is elérhető (kivétel németország
), ha valakinek szimpatikusabb. Dailymotion Youtube
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Formula-1
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen egeret válasszak?
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Következő szezon kezdésig szerezz be kormányt 
), ha valakinek szimpatikusabb.