Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
White
tag
Én nem látok Honda módokat a rfactorcentralon. Megnéztem a Cars menüpont alatt, de nem látom, vagy nem ilyen néven van és azért. Amúgy be kell jelentkezned ahhoz, hogy le tudj tölteni, de lehet, hogy csak mód beharangozót láttál, ami még nincs kész és ezért nem lehet letölteni. Pályákban nem vagyok annyira otthon, úgyhogy nem tudok ebben segíteni.
Sajnos mostanában nincs időm rFactorozni, pedig mentem volna a Zonda bajnokságra, csak éppen akkor vannak a HGTRM-en a GTL bajnokik. Anno még indultam az 1. Zonda bajnokságban, ahol Ingy és Juan mögött a 3.lettem és nagyon élveztem a futamokat. A Zonda mód nagyon bejön nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest