Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Nikon DSLR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Naív vagy,én is sajnos sokszor indokolatlanul megbízok emberekben!
Én is adtam kölcsön régebben 2db telót,az egyiket erőszakkal vettem vissza,egy szép 3510i volt amikor odaadtam,mikor visszavettem akkor egy már repedt plexis,törött előlapos,kopott gombsoros telefon,sajnáltam mert nagyon jó előlapja volt,a gyári arany színű.A másik telefon egy 3410 volt,azt már vissza sem kértem mert szarrátört,am nem szólt nekem sem a srác,csak láttam hogy msik telója van. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is adtam kölcsön régebben 2db telót,az egyiket erőszakkal vettem vissza,egy szép 3510i volt amikor odaadtam,mikor visszavettem akkor egy már repedt plexis,törött előlapos,kopott gombsoros telefon,sajnáltam mert nagyon jó előlapja volt,a gyári arany színű.A másik telefon egy 3410 volt,azt már vissza sem kértem mert szarrátört,am nem szólt nekem sem a srác,csak láttam hogy msik telója van.