Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
zorzy4
üzenetére
Más is nagyra tartja a 6210-est.
Még csak nem is tökéletes állapotú, mint ahogy azt írja. -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4
üzenetére
Szerintem se. Az, hogy sokan szeretik, csak egy dolog. Nekem speciel csak egy sima telefon, a 6210-est pl jobban is szeretem, mert abban van Opposite (Színcserélő) játék.
Elfogadom, hogy jól bírja az akku, hogy kényelmes használni (szerintem kényelmetlenek a kemény gombok), de rendes napi használatra nem jó, így meg már csak egy tartalék, másodtelefon, gyerekjáték, vagy max mi, gyűjtők leljük örömünk benne. Aki ma ezt használja, az vagy nem akar (vagy nem tud) váltani.A minap is láttam egy 40 körüli nő kezében egy 7210-est, nem Supernovát. Ha neki ez jó, akkor legyen, használja.
Minolta: Az általad említett 6510: szerintem szörnyű. Tudom, Neked volt, ezért (is) szereted annyira. aranyos, hogy kicsi, de szerintem a kék világítás szörnyű, nem lehet elolvasni a szöveget rajta, nekem nagyon bántja a szemem. Persze, jól néz ki messziről, de napi szinten nem bírnám használni, meg már nagyon kicsi.
Ami nekem nagy kedvencem, az meg a Nokia 3200. Nagyon akartam egy olyat, mert elemlámpa, kamera, és olyan kis vidámak a gombjai. Persze nem használnám már, de a mai napig tetszik, sokan meg nagyon utálják, vagy csak egy telefon a sok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még csak nem is tökéletes állapotú, mint ahogy azt írja.