Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Monitor hiba topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Bluetooth hangszórók
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
amanoba
üzenetére
én elég nagy 7110 guru vagyok.
.. ha a közelemben laknál, olyan pengére megcsinálnám neked a flippet, hogy csak na'! nem elég tisztitani. 1-2mm-t le kell vágni a rugóból is. amugy meg szilikonnal szoktam öket befujni, hadd csússzon ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KSparrow: én ugyanigy kezdem, olyan dzsuvás telefonok kerülnek hozzám, hogy rossz ránézni

-
KSparrow
őstag
válasz
amanoba
üzenetére
én már tisztítottam. ajánlom, hogy bontsd meg az egészet, minden darabra, és ami ne elekronika(a csengő hangszórót is ki, a flip műanyagot le, (mert ugye abban van a mikorofon) az előlapból a sínt is ki lehet venni, és ezeket, szóval előlap, gombsor, fém sín, hátlap, nyugodtan mosd ki folyékony szappannal, körömkefével a csap alatt. állítólag, ha a egy pár mm-t levágsz a rugóból, és úgy teszed össze, akkor erősebb lesz, mondjuk én nem piszkáltam, mert a csavarmenetek szétmentek mindkettőmön, és nekem azért rossz sajna.
de amiben nincs elekronika, semmi, azt nyugodtan lehet így mosni, gyorsabb, mint alkoholos fülpiszkával. ahol meg maradt kosz résben, ott meg fa fogpiszkáló. újjá lehet varázsoklni a telókat.
hozzám bármi új telefon kerül, azt azonnal bontom meg és mosom le, ezalól csak a 6680 a kivétel, de az vadi újként, gyári fóliával jött.. (jó, a 9110est se mostam ki, de az tiszta is volt). amúgy nem értem, hogy hogy lehet használni/eltenni úgy egy telefont, hogy tiszta dzsuva? egyrészt tényleg a baktériumok lelőhelye úgy, másrészt nem is túl gusztusos kézbe venni.
a kimosás után a napon most 5 perc alatt kiszárad, vagy hajszárító. és jó a telefon. nekem volt, ami majdnem gyári tiszta lett..
a 6150-esem miaután lemostam, kiderült, hogy mattos.. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Call of Duty: Black Ops 7
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.. ha a közelemben laknál, olyan pengére megcsinálnám neked a flippet, hogy csak na'! nem elég tisztitani. 1-2mm-t le kell vágni a rugóból is. amugy meg szilikonnal szoktam öket befujni, hadd csússzon ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a 6150-esem miaután lemostam, kiderült, hogy mattos..