Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
tolts.hu
üzenetére
Mivel nem részletre vettem, nem fizettem plusz pénzt. Az előfizetési díjat meg mindenképp ki kell perkálni, ha veszek telefont, ha nem. Az, hogy nem váltok más csomagra / szolgáltatásra, az is fix, mert nem éri meg. Tehát összegezve: kiszámolhatom mennyit hagyok ott két hűség év alatt (általában fölé megyek a 2500-nak), így ki is jön, hogy 80k két év alatt. Ebbe azért nem roskadok bele, még 10 évre felvetítve sem. Arról nem beszélve, hogy minden más létező opció drágábbra jön ki.
Még egyszer: nem mondom, hogy mindenkinek ajánlott. De van az az eset, amikor megéri.
Na de nem off-olok tovább
5800-án én is használtam Ntorch-ot. Sokszor jól jött.
-
golya32
senior tag
válasz
tolts.hu
üzenetére
Az lehet, csakhogy nekem egy Kft-m van közel 1 misis havi forgalommal. Szolgáltatást nyújtok, ahhoz pedig elengedhetetlen a telefonálás, legolcsóbb percdíjak kellettek. Ahhoz viszont magasabb előfizetés jár.
Először 2500 ft-os havidíjnál csak az én számlám volt havonta 42e körül.
Most 16e előfizetéssel 28e körül van a számla ugyanannyit telefonálok ugyanazokat hívom..A net szintúgy kell, a Kftnek 3 mail címe van, mindegyiket folyamatosan használom, jönnek a pdf word excel file, le kell tölteni, megnézni válaszolni..
Így is alá kellett írnom 2 évet a tarifák miatt, azért gondolkoztam csak telefon kihozatalán.
Nekem 50e a fájdalom küszöböm, annál többet nem akarok telefonra költeni.
Minolta-nak jó a meglátása 3 hónapot szoktak nálam kibírni a telók, aztán vagy megunom vagy valami gondja lesz.
Ebből csak az n95 8gb a kivétel az már 1 éve húzza a privát feltöltős kártyámmal
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő