-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
.bruszli.
üzenetére
Ott a pont. Még mindig keressük a miértet, valószínűleg hiába. Legutóbb (évekkel ezelőtt) VladimiR kolléga stílusán akadtam ki ennyire, de akkor (átmenetileg) ő húzta a rövidebbet végülis.
Nekem is rengeteg segítő hozzászólásom volt itt, igyekeztem minden kérdezőnek minél hamarabb legjobb tudásom szerint segíteni, legyen az külföldi alkatrészbeszerzés vagy felújítás...ez mind kuka, hiábavaló volt.
Sokkal hasznosabb az apple fanboyok mellveregetése a szakmai topicokban, azzal valóban előrébb van a fórum. Nem találok megfelelő szavakat, szánalmas amit csináltatok.
-
KSparrow
őstag
válasz
.bruszli.
üzenetére
Én is ezt akartam kérdezni.
Vagy hogy miér nem lehetünk szakmai logout topic. "A számítástechnikai világ közösségi szemmel. Higgadtan, kulturáltan, érvekkel."
ez szerintem pont az, ami ez a fórum. nem pedig "helyi topikok, találkozók, táborok, események...", azaz lokál.
A visszamenő büntetés pedig elég rosszul esik. engem speciel elkég brutálisan érintett. És én hiába tudom, amit tudok, csak a 2 és fél évet sajnálom, hogy ennyi időt töltöttem itt, ezek szerint hiába... se az időm, se a tudásom nem étékelik, még ennyivel se.Most valahogy minden összeáll ellenem... Itt is ezt kapom, 2 bizniszem, amire számítottam meghiúsult...
Lehet nem most kéne Laptopot venni, még a hazaúton ellopják..
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest