-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz
Earl_Muttley #17661 üzenetére
Jézusom, Earl! Nem lenne egyszerűbb annyit írni, hogy hibáztál? Mindenkivel előfordul és úgy legalább utólag korrekt lennél, de nekem mindegy.
Felettébb gyanús, hogy miután linkeled a kollégának a zárt aukciót, rá 20 percre üti le egy zsír új felhasználó villámáron a pakkot. Ennyire egyszerűen nem nézhetsz madárnak senkit!
Értékeléssel meg majd ne is bizonygass semmit, mert a hülye is meg tudja írni, ha le nem buktat a vakera, hogy egy ordas klónreg az egész.Na mindegy, tégy belátásod szerint, én csak jeleztem, hogy nagyon nem voltál fair. Úgy látom másnak is van problémája veled. Talán majd kinövöd!
Tovább felesleges erről csacsognunk, mert ez itt marhára off.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Windows 11
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Vadiúj INTEL Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő