- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
golya32 #7055 üzenetére
Én is akartam venni régebben ilyen I9+++-t,de kínai mobil fórum átolvasása után már nem vágytam rá annyira
Legalább az érintőképernyője működne rendesen
A kedvencem amivel az őrületbe lehet kergetni az a "LUXUS DUAL SIM MOBIL TAGHEUER VERSACE DG,GUCCI"meg a társai ilyen übergagyi arany strasszköves stb borítással,ja és 30k körüli áron.brrrr
Kiderítettem a 8110 üzemidejét 5 napot megy az egyik akksival,nyomkodtam meg telefonáltam is 1x 2x.Brutális teljesítmény!Akinek van 8110-e az tudja ,hogy 2 napnál nem igen bírnak többet.Jelenleg a Siemens U15-öt és a Nokia 2148i-t nyúzom,meg a 8210 is néha,de azt már sajnálom használni olyan szép lett!
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #6958 üzenetére
nem rossz oldal... jó a design, tiszta, átlátható, ugyanakkor még elegáns is.
Saint_:fákk.. egy kicsit nem nézem a fórumot és ennyi mindenről lemaradok...,a 8210-8310 előlap érdekelne...
(leginkább a 8310)
// nemtom mit csinált a google chrome, de az üzenet felét kihagyta...
//
-
-
bwoay
nagyúr
válasz
golya32 #6808 üzenetére
nekem is elküldték az ébresztős telefonra, ezek szerint figyelik, hogy mire használod a készüléket
mondjuk ez még mindig jobb, mint amikor a BMW-s sm-eket küldték a beszélgetős telefonomra, és annak ellenére, hogy nem is vettem részt a nyereményjátékban, folyamatosan tudosítottak róla, hogy mennyire jól szerepelek. Asszem olyan 10 éve lehetek vodás, de komolyan megfordult a fejemben, hogy felhívom őket, és bemondom, hogy még egy ilyen zaklató üzenet, és lehúzom a kártyát a WC-n.
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #6790 üzenetére
kösz az infót! már egy n82-vel szimpatizálok. többen is mondták, hogy nem éri meg. pedig 14-ért nem sok, dobozzal (9500 link)
-
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #6686 üzenetére
csak 8910i-m van, de az csak egy van nekem is azt meg nem akarom eladni. ami volt másik i-s, azt már elvitted..
#6685) ligeti8 :
hát nem. a Benefon ESC 13 lett vna, de eladtam. vegyük úgy, bement ebbe az ára..Novinyul mutatta az övét a FT-n és mit ne mondjak, megtetszett...
-
pszili8
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Építő/felújító topik
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows CE fórum
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest