Hirdetés
- Flash SSD
- Dobozos VGA-kkal is jelentkezne az Acer?
- OLED TV topic
- Orbitális VGA-val készül az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Teljesen megbénítaná a Huawei-t az USA
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Villy
tag
Sziasztok!
Belekerültem egy ASVA által inditott feljelentésbe, egyenlőre csak mint tanú.Megdölt egy FTP csapat akikhez kétszer én is benéztem.A rendőrség megtalált engem is. Írásos vallomást kérnek töllem az üggyel kapcsolatban.Valakinek volt már hasonló ügye?
Ti mit tennétek? Azon gondolkoztam, hogy szerdán megkeresek egy ügyvédet jogi tanácsért.www.monfoto.eu
-
Bernardo20
senior tag
-
Bernardo20
senior tag
engem is érdekelne,hogy mit nevezel ''benézés'' alatt..csak hát érted...akkor meg kell gondolni az ilyeneket..
és tényleg ügyvéd minél gyorsabban.ez komoly dolog! -
ALI_G
veterán
shit, te jó ég. Géped mennyire tiszta. Nehogy beállítsanak hozzád a SS rendőrök és vigyék a géped rögtön.
-
Ptech
őstag
Az nem nagyon számít, hogy minek hívják be, ugyanis ha tudják, hogy csinált vmit, akkor is csak tanúnak szokták az ürgéket behívni először, később még behívhatják gyanúsítottként is.
Kérdezd meg az ügyvédet, lehet hogy a format C: jó ötlet lenne, és legális progik only, meg elégetni az összes biztonsági másolatot, ha már elvesztetted az eredetijüket
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Mint tudjuk, a film és zene letöltés nem illegális cselekmény.
Hacsak nem szoftvert töltöttél, és felfelé nem töltöttél semmit, akkor nincs gond részedről.
Ezzel ne hagyd magad beetetni.
Mindenképp keress fel egy ügyvédet.
Ps: Ha összefutsz a Kálmánnal, akkor köpd le a nevemben...Aki hülye, haljon meg!
-
Villy
tag
Levelet kaptam amiben leírták, hogy elindult egy ilyen ügy.Engem a bankszámlám alapján találtak meg.Egy sablon tanúvallomást küldtek, amiben ez ügyben tesznek fel kérdéseket.
Amugy nagyon részletesen leírták, hogy milyen helyzetben nem tehetek vallomást és azt is, hogy mi számit büncselekménynek és mi nem.
Elsőre nekem is az jutott eszembe, hogy mindent eltüntetek itthonról.www.monfoto.eu
-
Arnold2
őstag
Én ezen egy kicsit elgondolkodtam.
Persze ha törvény meg a becsület után mész akkor köpsz mint állat,de ha egy kicsit magadba nézel akkor, szvsz nem adnád fel őket. Ez eléggé nehéz ügy. Mert a srácok akik warez FTPket müködtetnek,nem nyereségvágyból csinálják hanem,hogy nekünk ne kelljen kicsengetni a súlyos licence díjakat. Ha nagyon képszerű akarnék lenne Cyber Robin Hoodok ők,legalább is az én szememben.
És tegyük a kezünket a szívünkre: ugye mind használtunk már ''olyan'' progikat.
Van még pár gondolatom,de azt talán majd késöbb.
Én nem tudom mit tennék a srác helyében,de szerintem és is menteném az irhám.
De utána,nem mondom,hogy lelkifurdalásom,de valami olyasmim lenne.
De reméljük erre soha nem kerül sor. -
Villy
tag
most beszéltem az ügyvéddel!
azt mondta, hogy ne küldjem vissza a levelet, mert ilyenkor akát több szám levelet is elküldenek és ez csak előzetes felmérés.www.monfoto.eu
-
Villy
tag
Arnold2!
Eddig mindig azt gondoltam, hogy minket usereket ugysem fognak elővenni, mert csak a nagy halakkal foglalkoznak. Most kezdek ezen elgondolkozni én is.Csak jajna már későn.
De így legalább felhívom mindenki figyelmét, hogy nagyon kell a mai világban vigyázni.www.monfoto.eu
-
Den
veterán
'' Mert a srácok akik warez FTPket müködtetnek,nem nyereségvágyból csinálják hanem,hogy nekünk ne kelljen kicsengetni a súlyos licence díjakat''
hahaha... ,persze, meg a gólya hozza a gyereket, és a nyuszi a húsvéti tojást... öregem te olyan naív vagy hogy az már bájos...www.simson4t.hu
-
-
viharhozo
addikt
Most oszinten, mitol felsz?
Fizettel egy tarhelyert (asszem, ilyen cimen ment), felfele nem toltottel, tudomasom szerint a letoltesek logja a dev/null-ba ment. Egyaltalan mivel kapcsolatban kell vallomast tenned?
Egyebkent is marha nagy a csond az egesz uggyel kapcsolatban, kivancsi leszek, mit hoznak ki belole.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
faster
nagyúr
A crackerek egy nagy része sem keres azzal, hogy felnyomják a programok védelmét. Sokaknak tényleg csak egyfajta virtuskodás, szembeszegülés a hatalommal ez az egész szoftverkalózkodás. Én is ismertem régebbről ilyen embereket, és tényleg nem a pénz volt a lényeg. Többek közt demókat is készítettek, amikkel egy fillért nem kerestek, ellenben rengeteg idejük ment rá...
És hát mindenre van ellenpélda is, vannak olyanok is, akik ebből élnek.
Viharhozo: Mi a helyzet a burzsoá nyugdíjjasokkal?
[Szerkesztve] -
cskamacska
addikt
S akkor te jelentkeznél most a Csillagból
Egyébként:1.Ügyvéd 2.Vinyót kipucol, helyére Linux(adott esetben..), kompromittáló adattárolók nagymamához, a legedugottabb padlászugba elrejt. Ha van legális win ízlésesen kirakodni a legális szoftverekből, ha nincs elsunnyasztani, mert esetleg rákérdeznek, hogy milyen emulátort használsz.Természetesen minden visszakövethető adatot letörölnék, persze bittorrentről, DC++-ról, fizetős szerverekről, SMSWEBről még csak nem is hallottál a géped alapján.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
szijartg
senior tag
válasz
cskamacska #44 üzenetére
jahh... az lehet. de most van itt más aki jelentkezik helyettem
-
cskamacska
addikt
Egyébként melyik letöltési mód legális?
Peer to peer-en te is feltöltesz(sőt DC++-on megosztási limit is van), ha fizetsz érte az ráadásul még bűnpártolás is vagy mi a manó.
Ingyé szerver meg nagyon nem jellemző."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Nano GEN1 i7-1160G7 16GB/512GB 0,939KG PATIKA ALLAPOT!44 HO GARANCIA!!!
- Apple IPhone 14 Pro MAX Deep Purple 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 2-hetes PATIKA UJ ALLAPOT!!!GARANCIA!
- Acer Travel Mate P236
- Gamer PC - Ryzen 5 2600X - RTX 2060 Super - 16 GB RAM - 256 GB SSD
- Kormánykapcsoló / bajuszkapcsoló Logitech G25, G27, G29, G920, G923 kormányokhoz
Állásajánlatok
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest