Új hozzászólás Aktív témák
-
szokeadam
csendes tag
Szia!
RM2-m van már több éve, illetve egy Boox Note Air 3C egy hónapja kb.
A különbség nagyjából az, amit többen is leírtak már korábban.
Mivel én sokat olvasok és jegyzetelek is, (és elhagytam a Kindle Oasisem...) az volt a koncepcióm, hogy ezt egy szerkezet meg tudja oldani 2 az 1-ben.
A kézírás "élménye" egyértelműen és határozottan jobb a ReMarkable esetében. Viszont a Boox olvasóként jobban funkcionál, sokkal testreszabhatóbb, több egyéni lehetőség van benne, illetve van háttérvilágítás is. A mapparendszerezés a ReMarkable-ben szintén kifinomultabb, de funkcionalitásában a Boox is ugyanaz. A Boox-ot ha csatlakoztatod Drive-ra, automatikusan menti a jegyzeteid.
Szóval én elégedett vagyok a Boox-al, de ha kizárólag jegyzetelni kellene, akkor valószínű maradtam volna a RM2 mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- iPad Air - 16 GB
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest