Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szokeadam
csendes tag
Szia!
RM2-m van már több éve, illetve egy Boox Note Air 3C egy hónapja kb.
A különbség nagyjából az, amit többen is leírtak már korábban.
Mivel én sokat olvasok és jegyzetelek is, (és elhagytam a Kindle Oasisem...) az volt a koncepcióm, hogy ezt egy szerkezet meg tudja oldani 2 az 1-ben.
A kézírás "élménye" egyértelműen és határozottan jobb a ReMarkable esetében. Viszont a Boox olvasóként jobban funkcionál, sokkal testreszabhatóbb, több egyéni lehetőség van benne, illetve van háttérvilágítás is. A mapparendszerezés a ReMarkable-ben szintén kifinomultabb, de funkcionalitásában a Boox is ugyanaz. A Boox-ot ha csatlakoztatod Drive-ra, automatikusan menti a jegyzeteid.
Szóval én elégedett vagyok a Boox-al, de ha kizárólag jegyzetelni kellene, akkor valószínű maradtam volna a RM2 mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest