Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Vegul jelentkeztem az eventre, CTF-ben nyertunk 3/3 aranyban. Nem mondom, hogy tul sok hasznom vlt, de azert parat defendeltem, es meg az ellenfel zaszlaja is volt a kezemben tobbszor. Viszon a monolithon rettenetes lagom volt, a grafika es valszeg a net miatt is.
A Royal Rumbleben egyet nyertem, azt teljesen elveztem. Lehet egy masik palya is meglett volna, de ott a teljesen feldiszitett verzion jatszottunk, azt se tudtam merre van elore. :S
A map jamban ugy lattam csak karacsonyi tema ment, nem hasznalhato mapok, de majd utolag megnezem, igy is 3-kor fekudtem le.

De megerte, mert kaptam egy ArenaFPS baltat, amibol elvileg 20 darabot keszitettek. Nem tudom eladhato-e, ill. illik-e eladni egyaltalan

Osszessegeben kivaloan szorakoztam, elso olyan barmim volt, amit eloben, az interneten kozvetitettek, fura volt hallani a kommentart, "beautiful prediction rocket by "Iiihar""

Ha raerek megyek legkozelebb is
Új hozzászólás Aktív témák
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LEGO klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs