Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
SzikraHuszár
csendes tag
Gyerekek, nyüstölöm egy hete, nagy megelégedettséggel.
Az akkuidő nálam naagyon jó. Egész nap tudom zargatni.
Gyors és nincs baj alacsony fényerővel fotózással, sokszor világosabb a kamera képe, mint amit én látok (ha valami takarásban lévőt kell lekapnom), persze ezt "dokkumentálás" minőségben. Fél tenyérnyi QR kódot beolvas 2-3 méterről (pedig elég részletes, rajta a WiFi azonosítója és jelszava, egyik sem rövid, szóval nem kevés adat, azért is kellett fél tenyérnyi méret, hogy az előzővel le tudjam olvasni közelről egyáltalán...).
A temperált üveg valóban megoldja a polarizált szemüveg problémáját.
Említettétek a PWM-et, nos én 1700-1800 Hz-et mértem, ez még egy légynek se lehet zavaró (én az enyhe 100Hz-es "vibrálást" is érzékelem, szóval nem a stroboszkóp effektust, hanem mikor a LED fényereje kicsit követi a tápfeszültség változását, de az egyenirányítás-szűrés miatt sosem alszik ki teljesen, ezt más nem szokta észrevenni, én igen, ezért is építettem műszert, azzal járok vásárolni és az üzletben kipróbálom, meg megmérem...).
Fejhallgatóval nagyon jó hangja van (lehetne egy picit hangosabb is, de igazából nekem azt az 1-1W teljesítményű akusztikus fülzsír-eltávolítómat nem igazán hajtja meg semmi hordozható eszköz, ahhoz képest elég szép teljesítményt produkál, régió váltás lehet javítana, de nekem megfelel így), a média hangszórójának minősége is tetszik (youtube nézegetésre, zenét így nem illik hallgatni, ki se próbáltam
).
A beszédhangszóró rendben van, de az is elviselne egy kis plusz hangerőt.
Viszont! Bedöglött a gyorsulásmérő. Nem fordul el fekvő helyzetbe a VLC. Meg semmi más. Nem volt leejtve, dobálva. Zsebből ki, asztalra lerak. Diagnosztikai program feltelepít, a Z koordinátán kiakadt végkitérésben, nem mozdult. Szoftveres mókolással sem (a gyári Iránytű alkalmazást véletlen megnyitottam, mielőtt észre vettem volna a hibát, az meg "Kalibrálás"-sal kezdte a mondandóját, na ott nem váltott "kamera" nézetbe álló helyzetben, ahogy szokott, ezért lett gyanús, hogy ez szúrta el szoftveresen, később kiderült, hogy nem.).
Pár gyári adat törlése, újraindítás után a "brutal force" elvét követve a MEMS technológiákról tanultakat figyelembe véve a csapkodjuk minden sarkát a tenyerünkhöz javítást próbáltam alkalmazni. Már-már kerestem volna, hogyan tudom visszaküldeni garanciális javításra, mikor ezen gondolattól felmérgesedve az "azért kapott Gorilla Glass-t, hogy bírja vazze" mondattal "kicsit" jobban elvertem a tenyeremet a telefon élével (kis mazochizmus, tud ez fájni), erre helyre állt a szenzor, újra öröm et bódottá.
Nem tudom, mire számítsak a továbbiakban egy ilyen készüléktől, ez azért elég ciki, be kell látni. Pedig roppant módon meg vagyok ezzel a kütyüvel elégedve. De leteszed az asztalra (nem dobod) és kiakad 77 m/s^2 értéket mutatva? Mindezt szilikon tokban?
Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- MIUI / HyperOS topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 64GB 100% hibátlan gyári független jó akku!
- iPhone 13 mini, Midnight, 128 GB / Akku: 81% / Független
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB DS Hibátlan
- iPhone 15 128GB gyári független új akku szép állapotú
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).